gron bjaelke

Øreflipper

oreflip blog

Ligesom alt andet på kroppen ældes, ser vi også forandringer på vores øre.

Med alderen mister vores øreflipper fylde. Der kan komme både dybe furer og mindre linjer, de hænger lidt mere, og er blevet fladere.
Rundingen omkring øreflippen, kan også bliver mere ujævn at se på.

Øreringe der pludselig virker tunge.
Har du gået med øreringe, kan den mistede fylde påvirke den måde dine øreringe sidder på øret.
Hullerne i ørene er måske blevet lidt for store, og øret virker slapt. Det kan bevirke, at dine øreringe ikke længere sidder på øret som før.

Hullerne i ørene er måske også, kommet til at virke stører med tiden.

Filler i øreflippen
Med filler kan man genskabe volumen i øreflippen, og spændstighed i huden.
De dybe furer og mindre linjer, samt den mistede fylde kan løftes og glattes.

Selv hullerne i øret der er blevet lidt for store, vil kunne mindskes efter behandlingen. Og dine øreringe sidder smukt på øret igen.
Med filler kan man gendanne øreflippens form, hvis den
blevet lidt ujævn at se på.
 
Behandlingen er velegnet til både mænd og kvinder. Den er smertefri, sikker og effektiv.

Se lille film om behandlingen her...

Behandlinger til mænd

behandling mand blog

Flere og flere mænd får kosmetiske behandlinger.
Mænd vil også gerne se godt ud, uanset alder, og bevare og vedligeholde et godt udseende.
Når man behandler mænd, er det med sigte på at bevare et naturligt og maskulint udtryk.

Botox
Ofte benyttede behandlinger ved mænd, er bla Botox ved øjnene, panden og i bekymringsrynken. Det giver et mere åbent og frisk udtryk.

Filler
Filler kan fjerne både dybe og fine rynker, samt genskabe tabt volumen.

Filler under øjnene er en god behandling til mænd, her løftes området så rander under øjnene forsvinder. Og igen skabe et mere frisk udtryk.
Filler giver mulighed for, at give hagen et mere karakteristisk og maskulint udseende, ved at gøre hagen bredere og mere firkantet.
For et mere markeret udseende, kan man behandle kæbelinjen med filler.

SkinPen
SkinPen er ligeledes en rigtig god behandling for mænd, som gerne vil booste sin hud med en fullface behandling.
Den giver en mere jævn hudtone, mindsker porer, fine linjer og giver fornyet glød i huden.

Vi tager naturligvis altid udgangspunkt i den enkelte, og individuelle ønsker. Vi tager ansvar for at du får et flot resultat der passer til netop dig.

Husk vi har altid gratis og uforpligtende forundersøgelse i klinikken. Det giver dig mulighed for at få kompetent rådgivning tilpasset dig.

Antiage behandlinger

antiage blog

Med alderen sker der tydelige forandringer. Vores fedtdepoter , ligamenter, muskler og knogler ændre sig.
 
Mistet fylde i ansigtet ses ved bl.a. indsunkne tindinger, øjenomgivelserne bliver udhulet og trætte. Læberne mister fylde og mundvigene hænger nedad. 
Kindbenene er blevet fladere og kæbelinjen er ikke længere markeret, i stedet ses "hamsterposer" der bliver mere og mere synlige.

Der ses rynker og furer i ansigtet, især omkring øjnene, i panden og mellem brynene. Huden på kinderne bliver kreppet og øreflipperne mangler fylde, hænger mere og bliver rynket.
Huden på hænderne og på halsen bliver tyndere og mangler fylde og fugt.
Der ses fine linjer omkring og på læberne.

Solens UV stråler er en af de faktorer der skader vores hud allermest. Rynker, fortykket hud og pigmentering er nogle af de solskader du kan se med det blotte øje. 
Dannelse af hudens kollagene og elastiske fibre mindskes, og cellefornyelsen går langsommere.  

Huden bliver mere trist, løs hud, forstørrede porer, og manglende glød kendetegner den ældre hud.

Vi ældes, og ofte synes vi, at vi ser ældre ud i spejlet, end vi faktisk føler os.

Genskab det tabte, og spol tiden tilbage
Der er hjælp at hente, du kan helt uden kirurgi, genskabe den tabte fylde, samt optimere din hud og få gløden tilbage.
Det vil sige, stoppe tiden, og trække år fra din alder.

Fylden kan genskabes med filler, f.eks. give mere markeret kæbelinje, genskabe kindben og æblekind. Læberne kan få sin gamle fylde tilbage, så rynkerne på læberne forsvinder. 
Derudover kan man minimerer/fjerne folden fra næsen til munden (de nasolabiale linjer) og løfte de nedadvendte mundvige (marionet linjer) med filler.

Tindinger, rande under øjnene samt øreflipper kan løftes og genfyldes med filler til et smukt og naturligt resultat.

Man kan genskabe noget af hudens elasticitet og manglende kollagen med Profhilo.
Profhilo har en af de højeste koncentrationer af HA på markedet (64 mg / 2 ml), den booster og fugter ikke kun huden, men remodellerer også det aldrende og slappe væv. 

Stimulationen medfører en væsentlig vævsforbedring, og opstrammende/løftende virkning på vævet.
Profhilo kan benyttes over alt på kroppen, ansigt, hals, bryst, mave og hænder.

Med Skinpen og Peelinger kan man give huden fornyet glød, og ensarte hudens struktur. Sammen med effektiv hudpleje, kan du få din naturlige glød igen.

Hvilke behandlinger passer dig?
De rigtige behandlinger, sammen med gode Dermatologiske hudpleje produkter, kan genskabe og vedligeholde et frisk og sundt udseende. 

Hvilke behandlinger der passer til netop dig, kræver at en forundersøgelse, hvor vi kan se dig, og høre om dine forventninger og ønsker.

Hos Klinik Kronborg er der ikke nogen standartbehandlinger, vi behandler alle individuelt. Og altid med mål for et harmonisk og naturligt udseende.

Hyperpigmentering

Hyperpigmentering eller pigmentpletter ses som mørke områder/pletter på huden, og giver en uensartet hud.
Hudtilstanden er ikke ualmindelig og kan ramme alle uanset hudtype, alder og køn. Ofte bliver hyperpigmentering benævnt som leverpletter hos ældre personer.

Hvad skyldes hyperpigmentering?
Hyperpigmentering er et resultatet af en overproduktion af melanin.
Når huden udsættes for mere sol, end den kan klare, reagerer den ved at danne mere pigment, for at beskytte sig. Det kan også ses ved ardannelse eks. efter akne ar.
Melasma som viser sig som større plamager beliggende i ansigtet. Ses oftes i forbindelse med graviditet eller brugen af p-piller, som får huden til at reagerer kraftigere end normalt når den påvirkes af solen.

Hvordan fjernes hyperpigmentering?
Hyperpigmentering/ pigmentpletter som ligger i overhuden er nemme at fjerne, hvorimod hvis de ligger i læderhuden er de svære at fjerne.
Den absolutte vigtigste behandling er solfaktor 50 +, for at undgå yderlig produktion af pigment fra solen. Smør gerne din hud flere gange om dagen.
Derudover anbefaler vi en BRIGHTENING™ SERUM, som er en avanceret lysnende formel, der er designet til effektivt at lysne pigmenteringer i huden, samt forebygge forekomsten af hyperpigmentering. Den anvendes om natten efter afrens og under creme.
Om dagen anbefaler vi BRIGHTENING™ COMPLEX som også er et lysnende produkt, der er sammensat specielt, for at reducere forekomsten af alle typer af hyperpigmentering.
BRIGHTENING™ COMPLEX indeholder botanisk udvundne ingredienser, der eksfolierer døde hudceller væk fra hudens yderste lag, imens naturlige fugtgivere og potente antioxidanter optimerer sunde hudceller.
De kraftfulde botaniske syrer reducerer endvidere forekomsten af grov hudstruktur, rynker, forstørrede porer samt urenheder og akne.
Du kan forvente at se et begyndende resultat efter et par måneder. Effektiv behandling af hyperpigmentering tager tid. Men giver et fint og ensartet resultat.
Du kan læse mere om produkterne her på hjemmesiden, hvor vi har en beskrivelse af alle vores produkter.

SkinPen mod hyperpigmentering
Som supplement til ovenstående anbefaler vi behandling med SkinPen.
SkinPen® er den første mikroneedling-enhed i verden, som er godkendt af de amerikanske lægemiddelmyndigheder (FDA), og som er klinisk dokumenteret til at behandle fx ar i ansigtet efter akne, grove porer, og melasma. Det er en sikker og effektiv behandling som mindsker hyperpigmentering og giver en mere ensartet og glat overflade af huden.
Det er den eneste på markedet, der udelukkende anvendes af sundhedsfagligt personale, herunder læger og sygeplejersker.
Allerede efter en behandling kan du se en forskel, vi anbefaler dog 3 behandlinger med en måneds interval for et optimalt resultat.
Ønsker du mere information om SkinPen, kan du læse dette under behandlinger her på hjemmesiden.

Peeling mod hyperpigmentering
Peeling er en yderst effektiv behandling mod hyperpigmentering,  huden får et friskere, glattere og mindre skjoldet udseende. Peeling kan reducerer og fjerne  leverpletter, pigmentskjolder, overfladiske, mørk-farvede ar og uregelmæssigt pigment. Den øgede dannelse af elastiske fibre og kollagen i læderhuden, giver en tydelig reduktion af fine linjer og kreppet hud.

Afhængig af omfanget af din hyperpigmentering, anbefaler vi ofte 3 behandlinger med 4-6 ugers mellemrum. Du kan læse mere om selve behandlingen under "behandlinger".

Har du brug for rådgivning, er du meget velkommen til at kontakte klinikken. Vi har altid gratis forundersøgelse til nye kunder.