Et frisk udseende med Botox

En botoxbehandling er en effektiv løsning, til dig der ønsker at fjerne dybe rynker og linjer. Men det er også en effektiv behandling, der efterlader et mere frisk og veludhvilet udtryk.

Når man behandler med Botox, hæmmer man nerveimpulsen til de mimiske muskler. Det vil sige, at musklen der ligger under huden, kan slappe af. Huden glattes og de uønskede rynker mindskes, da huden ikke længere ”folder sammen” når musklen bevæger sig. Resultatet bliver et yngre og mere oplagt udtryk.
Der findes flere produkter på markedet, der indeholder botulinum toxin A, og de virker alle ens. Botox har været kendt i mere end 25 år og betragtes som den mest anerkendte og sikre behandlingsform mod aldringstegn.

Bliver mit ansigt uden mimik?

Der er mange fordomme omkring Botox, og særlig bekymringen om et helt mimikløst ansigt, er det som jeg som behandler, ofte hører som bekymring.
Men du skal ikke være nervøs, når du kommer hos os, sørger vi for at dit ansigt fremstår naturligt og levende, men med et friskere udtryk og med færre rynker og linjer. Vi behandler med fokus på dig, og dine forventninger.

Hvilke områder kan behandles med Botox?

Bekymringsrynken:

De flest kender bekymringsrynken, der kommer mellem brynene når vi kniber brynene sammen. Personer med en meget aktiv muskel netop her, kan med tiden få dybe furer, der også er der, selvom man slapper af.
Det kan give et lidt bekymret og til tider et lidt vredt udtryk.
Botox behandling ( i glabella) skaber et mere afslappet og ubekymret udtryk.

Pandelinjer:

De vandrette linjer i panden, bliver ofte tydeligere med alderen, de kan reduceres/fjernes med Botox.

Brynløft:

En god behandling både til yngre og ældre. Et brynløft giver et smukt og frisk udseende. Har du en alder hvor dine øjenlåg er blevet lidt tunge, kan et brynløft med Botox, løfte og afhjælpe tunge øjenbryn/låg.

Rynker på Næsen:

Rynker på næsen, også kaldet Bunny lines. Kan reduceres ved hjælp af Botox, hvis man synes de generer.

Rynker om Øjnene:

Som også kaldes kragetæer. De bliver ekstra tydelig når vi smiler, griner og ”misser” mod solen. Nogen elsker dem, andre bryder sig ikke om dem.
Og sådan er det med mange af vores rynker i ansigtet. Botox behandling omkring øjnene, betyder ikke, at man ikke kan se du smiler. Du bliver ikke mimikløs, men Botox forhindrer at dine rynker sætter sig, til permanente linjer, og giver dig en mere åbent udtryk i ansigtet.

Musklerne ved kæben:

Masseter, som er musklen ved kæben, kan reduceres med en Botoxbehandling. Det giver et smallere ansigt omkring kæben, og derved en mere markeret kæbelinje.
De fleste kvinder vil gerne være smal omkring kæben, hvor de flest mænd gerne vil være bred. Man forbinder ofte et firkantet ansigt som noget maskulint.
Botox i Masseter kan også afhjælpe spændinger i kæben.

Nedadvendte mundvige:

Nedadvendte mundvige kan give et bekymret udtryk. Har man aktive muskler her, kan en Botox behandling løfte dine mundvige. Falder man meget ind, hvilket ofte kommer med alderen, kan behandlingen suppleres med filler.

Gummy smile:

Er du ked af, at man ser for meget tandkød når du smiler, kan en behandling med Botox reducerer dette.
Det skyldes en overaktiv muskel i overlæben, Botox i denne muskel, vil få læben til at slappe af.

Løft af overlæbe:

Man kan skabe et lille løft af overlæben med Botox, også kaldes Lip flip. Det reducerer også rynker i overlæben (rygerrynker).
Ønsker man mere fylde af læben, anbefaler vi filler.

Halsens muskler (Platysma):

Det er meget forskelligt, hvor hurtigt aldringstegnene viser sig på halsen, men ofte ses en tyndere hud, den kan blive lidt kreppet og halsens muskler kan blive mere tydeligere.
Der er også nogen der fra naturens side har stærke muskler på halsen, så halsen fremstår bredere og musklerne står tydelig frem.
Botox behandling vil få halsen til at fremstå smallere, og med mindre markerede muskler.

Hovedpine:

Hovedpine eller migræne, der er forårsaget af spændinger i dine muskler, kan effektivt behandles med Botox. Vi har gode erfaringer med denne behandling.
Årsager til hovedpine kan være mange. Der findes mange forskellige former for behandling. Er der tale om en kompleks problemstilling, anbefale vi, at du får en vurdering ved en neurolog.

Svedbehandling:

Ekstrem svedtendens fra armhulerne, også kaldet axillær hyperhidrose, er et forholdsvis almindeligt problem. Det kan være ekstremt generende, behandling med Botox er både en hurtig og en effektiv behandling.
Botox forhindrer frigivelse af signalstoffer mellem nerve og svedkirtler, hvilket hæmmer svedsekretionen. Vi behandler armhuler og håndflader i Klinik Kronborg.


Vil du vide mere?

Er du blevet nysgerrig på Botoxbehandling, og vil du gerne vide mere, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Ifølge Sundhedsstyrelsens regler skal man altid til en forundersøgelse minimum 48 timer før behandlingen. Dette dog kun før første behandling i klinikken.
Forundersøgelse forud for Botox, inden første behandling i klinikken, skal bestilles hos vores læge.
Forundersøgelse til filler, Profhilo eller nogen af vores andre behandlinger skal bestilles hos vores sygeplejerske.

Del på Some
Ricketts line