Hudplejekonsultation med dig i fokus


En målrettet hudpleje der passere til dine behov, kan give dig en hud, der ser sundere ud, reducerer forekomsten af fine linjer, rynker og andre tegn på for tidlig ældning.

Når du bestiller en hudplejekonsultation hos Klinik Kronborg, får du en individuel rådgivning og vejledning i optimal hudpleje, af vores kosmetiske sygeplejerske. 

Vi gennemgår din huds behov og udfordringer, det kan være i forhold til aldersforandringer, acne, rødme, ar, pigmentforandringer med mere.

På baggrund af konsultationen, anbefales målrettet og individuel  hudpleje til din hud. Du får en grundig vejledning, og information omkring produkterne og deres effekt.

Som kosmetisk skønhedsklinik ved vi, at dine daglige hudpleje rutiner er vigtige for at bevarer en sund og smuk hud. Derudover komplimenterer din daglige hudpleje vores behandlinger, således at du kan optimerer resultatet, ved brug af målrettet hudpleje.

skinceuticals creme i ansigtetEffektiv medicinsk hudpleje

Hos Klinik Kronborg forhandler vi SkinCeuticals®, som er baseret på forskning og innovation. Produkterne er gennemtestet – både dermatologisk og medicinsk. Og benyttes af Dermatologer over hele verden.

SkinCeuticals®,leverer sikre innovative hudplejeprodukter, der hjælper med at forbedre hudens generelle udseende og sundhed, baseret på videnskab.

Du er derfor garanteret en hudpleje serie hvor den høje kvalitet og effektivitet ses med synlige resultater


Vi glæder os til at se dig, og vil gøre vores ypperste for at opfylde dine ønsker

Du kan booke tid her