Opstram huden med Profhilo®


Med Profhilo kan du undgå løs og kreppet hud, der er et resultat af, at alderen har reducerer mængden af naturligt forekommende hyaluronsyre og kollagen.

Behandling med Profhilo er velegnet til dig, som oplever, at din hud er blevet mindre fast og elastisk. 

Med Profhilo sikrer du dig et naturligt resultat. Det er en sikker  behandling, til dig der ønsker en opstrammende og hud foryngende behandling, der fugter indefra og giver en naturlig glød.

 

Profhilo har det højeste indhold af hyaluronsyre på markedet, det giver en hydrerende, men også opstrammende og løftende, effekt. Profhilo® er det første BDDE-fri, stabiliserede og injicerbare hyaluronbaserede produkt til behandling af slap hud.

Med en af de højeste koncentrationer af HA på markedet (64 mg / 2 ml) booster og fugter det ikke kun huden, men remodellerer også det aldrende og slappe væv. Stimulationen medfører en væsentlig vævsforbedring, og opstrammende/løftende virkning på vævet.

En behandling med Profhilo medfører bedre hudkvalitet og -fugtighed både i dermis og epidermis. Der er også øget produktion af endogen HA og elastin, hvilket giver huden et mere ungdommeligt udseende.

Kvinde behandlet med Profhilo skinbooster.

Som kosmetisk speciallæge klinik, kan vi garanterer den bedste kvalitet og de mest effektive skønheds behandlinger. Vi bestræber os på høj faglighed og kvalitet i alle behandlinger.

Profhilo kan anvendes på disse områder: 

  • Ansigtet
  • Hals
  • Decolleté
  • Hænder
  • Arme

Behandlingen

​Huden afrenses og decinficeres.
Behandling med Profhilo indebærer få injektionssteder, derudover er der minimal genopretningstid.
Behandling med Profhilo udføres af en sygeplejerske eller en læge, som er særligt uddannet og registreret under Styrelsen for Patientsikkerhed.


Efter behandlingen

Der kan ses rødme, hævelse, ømhed og kløe i de behandlede områder. Der kan desuden opleves enkelte blå mærker. Undgå at berøre behandlede områder, samt make-up de første 4 timer efter injektionsbehandling.

Effekt og holdbarhed

Med Profhilo vil du opleve en synlig forbedret hudstruktur. Hudens elasticitet øges, og kreppet hud og fine linjer reduceres.

Profhilo har en opstrammende og hud foryngende effekt.

Der vil afhæng af hudens tilstand, alder samt område, være synlig effekt fra 6 til 12 måneder.

Du vil se en effekt efter hver behandling, men ønsker du den optimale effekt af Profhilo®, anbefaler vi, at du behandles to-tre gange med én måneds interval. For hver behandling tilføres huden et yderligere boost.


Vi glæder os til at se dig, og vil gøre vores ypperste for at opfylde dine ønsker

Du kan booke tid her