IPL - permanent hårfjerning (kommer snart)For mange er uønsket hårvækst til stor gene, uanset om det er i ansigtet eller på kroppen. IPL behandling er den ideelle løsning til permanent hårfjerning.

Permanent hårfjerning kan udføres på næsten alle områder af kroppen og ansigtet. Ideelt til både mænd og kvinder der ønsker behandling for uønsket hårvækst.

IPL-hårfjerning fungerer ved at udsende impulser af intensivt lys, som absorberes af hårets pigment (melanin). Dette lys omdannes til varme, som ødelægger hårsækkene og forhindrer yderligere hårvækst.

Hår har forskellige vækstfaser, hår skifter mellem aktive perioder og hvileperioder. Hvilket betyder, at nogle hår er over hud- niveau og andre stadig kun i begyndende vækst under hud-niveau. Alle hår bliver derfor ikke behandlet på samme tid.

Det betyder derfor at du i gennemsnit skal forvente ca. 6 -10 behandlinger, for at være hårfri, med behandling ca. hver 4. uge. Du vil dog allerede efter en behandling opnå en stor effekt.

Antallet af behandlinger er individuelt og kan variere fra person til person. Derudover kan hormonelle forandringer også have indvirkning på hårvækst og antal af behandlinger.

Er du kendt med PCO eller hirsutisme (kraftig hårvækst), vil du pga. den hormonelle ubalance forvente, at skulle have flere behandlinger samt oftere vedligeholdelse behandling.

Du kan som kvinde ikke blive behandlet med IPL, hvis du er gravid eller ammer.

Før behandling med IPL

Hos Klinik Kronborg starter du altid dit forløb med permanent hårfjerning med en gratis og uforpligtende konsultation.

Tre uger før din behandling må du ikke solbade eller anvende selvbruner. Er du ikke solbrun kan vi behandle dig hele året.

Er du vant til at vokse eller epilere området, skal der gå 2 uger i ansigtet og 4 uger på kroppen, før du kan påbegynde dit behandlingsforløb.

Du kan i stedet vælge at barbere de områder, du ønsker at få behandlet. Forud for hver behandling er det vigtigt, at du barberer det ønskede behandlingsområde 24 timer før behandlingen.

Sådan foregår behandling med IPL

Behandlingsområdet påsmøres en klar gel, hvorefter laseren blitzer det behandlede område.

Hvor meget man mærker, afhænger både af område og mængden af hår. De fleste beskriver det som små varme prik ned i huden.

Huden kan efterfølgende føles varm og være lidt rød. Rødmen forsvinder hurtigt, derudover er der ingen synlige tegn efter behandlingen.

Efter behandlingen med IPL

Undgå kraftig soleksponering i op til en måned efter behandling med IPL. Skal du ud, bør du at anvende solcreme med faktor 30 eller 50.

Hårets vækstcyklus.

Hvilke områder kan behandles med IPL

Vi behandler alle områder på kroppen.

I ansigtet kan det f.eks. være hårgrænse, skægvækst, mellem bryn og kinder. På kroppen kan det f.eks. være nakke, under arme, ryg, ben, mave, baller, tæer eller intim hårfjerning.

Tjek evt. vores priser hvor behandlingerne er udspecificeret.

Intim hårfjerning inddeles i Bikini, Tanga og Brazil.

Ved en ”bikini” fjerner man kun hårene i lysken, som ses uden for bikiniens kant. Samt hår over bikinikanten mod maven.

Ved ”Tanga” fjerner vi også de hår der sidder uden for bikinikanten, på den øverste del af inderlårene, men ikke mellem ballerne.

Ved en ”Brazil” fjerner vi alt hår, både foran, mellem benene og mellem ballerne.

Intim hårfjerning er mere følsomt, og derfor kan vi også i nogle tilfælde, vælge at give lokalbedøvende creme på, inden behandlingen.Rabat ved flere områder

Ved behandling af flere områder samtidigt, betales fuld pris for det dyreste område og 50% for de efterfølgende områder.  Vi fratrækker rabatten ved betaling i klinikken.

 

Garanti for sikkerhed og kvalitet

Klinik Kronborg er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed.

Vi anvender kun produkter og maskiner der er godkendte og af den højeste kvalitet. For os er det vigtigt, at kunne udbyde behandlinger der lever op til højeste standarter. Udover effektiviteten, og din sikkerhed, kan kvaliteten ses i vores resultater.

Bedre teknologi giver bedre resultater og langt større sikkerhed. Hos Klinik Kronborg er du i trygge hænder. 

Samtykkeerklæring og forundersøgelse

Hos Klinik Kronborg er din forundersøgelse altid gratis. Det er en fast service vi tilbyder, og din sikkerhed for et trygt behandlingsforløb.
Inden din forundersøgelse skal du læse patientinformationen vedr. permanent hårfjerning.
Når du kommer til forundersøgelsen underskriver du en samtykkeerklæring, at du have læst den skriftlige information, og at du kender til behandlingen og eventuelle bivirkninger.

Læs patientinformation vedr. permanent hårfjerning her

Du kan læse patientinformationer på alle vores behandlinger her

Patientinformation


Vi glæder os til at se dig, og vil gøre vores ypperste for at opfylde dine ønsker

Du kan booke tid her