Filler behandling i høj kvalitet

Vi benytter kun de absolut bedste og veldokumenteret produkter på markedet, derfor benytter vi Belotero® fra Noscomed og Juverderm® fra Allergan  til filler behandling.

Vores filler er på baggrund af patenterede og prisvindende teknologi, som er registreret i hele verden og er både FDA-godkendt og CE-mærket.

Fillers består af Hyaluron, som er et sukkerstof, der findes naturligt i vores bindevæv og som binder væske i huden og derved give fylde.

Hyaluronsyre findes allerede naturligt i huden, men den forsvinder langsomt når vi ældes. Derfor er behandling med fillers, en optimal behandling til at skabe spændstighed, volumen, symmetri og balance i ansigtet, samt til at reducere både dybe og overfladiske rynker.

Vores fokus er høj kvalitet i alle filler behandlinger, derfor vægter vi et naturligt og æstetisk resultat, som harmonerer med dine forventninger.
Filler behandling er egnet til både mænd og kvinder.

Book tid

Filler-behandling kan:

  • Løfte og udglatte små og store rynker
  • Give høje og markeret kindben
  • Markeret kæbelinje
  • Skabe fyldige læber
  • Trække hagen frem hvis du har vigende hage
  • Genskabe fylde ved indsunkne tindinger, og rette næsen
  • Udglatte nasolabiale linjer og marionette linjer
  • Behandle rander under øjnene (Tåretrug)
  • Give flade øreflipper fylde igen
  • Virke udglattende og opstrammende på hænder og hals, og kan anvendes overalt på kroppen

Behandlingen

Huden afrenses og desinficeres, herefter injiceres filler.

Afhængig af hvor der injiceres, kan der være behov for smertelindrende tiltag. Vores holdning i klinikken i Middelfart er naturligvis, at man mærker så lidt som muligt, så vi bedøver efter individuelle behov.
Behandling med Beloteros HA-fillers udføres af en sygeplejerske eller en læge, som er særligt uddannet og registreret under Styrelsen for Patientsikkerhed. Behandlingen sker i Middelfart nær Fredericia, Kolding og Vejle. 

Efter behandlingen

Man kan være lidt rød og hævet. Det kan man mindske med behandling med antihistamin eller kulde behandling på det behandlede område. Som ved enhver injektions behandling er der risici for blå mærker.


Effekt og holdbarhed

Effekten af behandlingen med filler, afhænger af linjernes dybde, hudens kvalitet og din livsstil.

Du vil se en øjeblikkelig effekt, men den endelige effekt ses først efter ca. en uge, hvor filler har haft tid til at ”sætte” sig. Holdbarheden kan påvirkes af livsstilsfaktorer, samt hvor der behandles.

Filler behandlingen holder som regel 6-12 måneder. En nyere klinisk undersøge viser dog, at hvis man gentager behandlingen inden for kort tid, kan man øge holdbarheden helt op til 18 måneder.


Fillerbehandling med smukke resultater

Du kan booke tid her