Filler i tindinger

Årsag til indsunkne tindinger


Indsunkne tindinger kan skyldes genetik, tab af volumen på grund af alder, og  ved personer der er meget slanke.

Med alderen mister vi fylde i ansigtet, og det gælder også tindingerne. Aldersforandringer er dog den hyppigst årsag, til at tindinger mister sin fylde.

 

Behandling af tindinger, kan gøre en stor forskel

Ved at behandle tindinger med filler, kan man genskabe den mistet volumen. Det kan give et mere feminint udtryk til kvinder, og et mere maskulint til mænd. Frem for et skarp og benet udtryk.

Ved at gendanne den mistet volumen, giver man et let løft og der kommer mere harmoni og balance i ansigtet, samt et mere frisk og ungdommeligt udtryk.

Tindinger er ofte en overset kosmetisk behandling, behandlingen kræver stor erfaring og ekspertise.

Hos Klinik Kronborg er du i sikre og rutineret hænder, vores kosmetiske sygeplejerske som du bliver behandlet af i klinikken, har mange års erfaring , både som behandler og underviser i filler behandlinger.

 

Inden behandlingen

Inden behandling med filler, får du grundig vejledning og rådgivning, med udgangspunkt i dit ansigt, dine behov og i forhold til dine forventninger.

Hos Klinik Kronborg giver vi os god tid. Både når vi informerer/vejleder og behandle. Har du ikke før været i klinikken, skal du først have en lovpligtig forundersøgelse forud for din første behandling. Det er gratis at få en forundersøgelse.

Book din forundersøgelse her

 

Behandling af tindinger

Behandlingen varer ca 45 minutter. Det er en forholdsvis smertefri behandling. Efterfølgende kan du være let øm i området. Resultatet er optimalt efter ca 14 dage.

Vi behandler med ikke-permanent filler som er en gelé bestående af vand og hyaluronsyre. Hyaluronsyre  findes i forvejen naturligt i huden. Når den injiceres vil den binde væske og give volumen og spændstighed. Denne proces tager ca. 14 dage.

Du kan læse mere om filler her

 

Du er altid velkommen til at kontakte klinikken for spørgsmål.

Kontakt Klinik Kronborg

 

 


Del på Some
Nasolabiale furer