Hals og Décolletè

Huden på halsen, bryst og kavalergang er sart, og særlig udsat for både sol og aldring.
Huden bliver tyndere, og kan komme til at se løs og kreppet ud.

Derudover ses ofte solskader som bla. pigmentering på huden.

Hvordan behandler man hals og Décolletè

Der er flere mulighed for at behandle områderne. Den behandlingsplan vi anbefaler dig, vurderes ud fra alder, hudstruktur og hudkvalitet.

Hos Klinik Kronborg er du sikker på en individuel behandling, hvor høj faglighed og kvalitet er nøgleordene. Vi giver os god til til alle vores behandlinger, og tilbyder altid gratis og uforpligtende forundersøgelse.

Profhilo

For en opstrammende og rynkereducerende effekt anbefales Profhilo.

Profhilo er en unik teknologi til reduktion af løs og kreppet hud, den fungerer som biostimulator ved at stimulerer hudens egen kollagen- og elastinproduktion samt fugter huden indefra.
Profhilo har en bioremodellerende effekt, som betyder, at Profhilo virker foryngende på alle celletyper
Den kan med fordel også benyttes i ansigt, på hænder, arme og mave.

Profhilo er en meget effektiv og populær behandling. Det anbefales, at man får foretaget to behandlinger med fire ugers interval for et optimalt resultat. For nogle kan en tredje behandling også blive nødvendig.

Profhilo kan også bruges forebyggende.

Skinbooster

Skinbooser er til dig der skal have fugt, glød og reduceret fine linjer.
Det er en hylaronsyre der hydrerer og opstrammer huden indefra, som Profhilo.

Skinbooster giver hurtig fugt og løft af huden.

Skinbooster kan med fordel vælges, hvis man feks har specifikke hudområder man ønsker behandlet, i ansigtet, på hals eller Décolletè.

Skinpen

Skinpen er en microneedling enhed, der er til dig der har brug for mindre fugt, men mere ensartet hudstruktur. Den er særlig effektiv til solskader som viser sig som pigmentering, fine linjer og ujævn hudstruktur.

Vi anbefaler skinpen til solskadet hud, i kombination med dermatologiske hudplejeprodukter. Du vil opleve en hud, der bliver mere ensartet, og får mere glød.
Skinpen stimulerer til øget kollagen dannelse, ved at aktiverer hudens egne celler.

Skinpen er desuden en effektive behandling til reducering af arvæv. Uanset om det er fra akne eller f.eks. operationsar.

PRF

PRF er en hudforyngende behandling, der forbedre hudkvaliteten og genopbygger kollagenerne i huden, og er god til dig der ønsker genopbygning og opstramning af huden.

PRF (Pladerig fibrin) er en del af dit egen blod, og består af hele spektret af hvide blodceller, blodplader og vækstfaktorer.   PRF udvindes af en blodprøve fra dig, det vil sige det er dine egne celler man behandler med. 

PRF kan med god effekt kombineres med Skinpen. Du kan læse meget mere om behandlingerne, under vores "behandlinger".


 Er du i tvivl om, hvilken behandling der passer til dig, er du altid velkommen til at kontakte klinikken.

Hos Klinik Kronborg er fokus på høj faglighed og kvalitet, dette gælder også vores professionelle rådgivning i klinikken.
Både klinikken og personalet er registreret ved styrelsen for patientsikkerhed.

Del på Some
Behandling af hænder