Hyperpigmentering

Solskader og pigmentering

Hyperpigmentering eller pigmentpletter ses som mørke områder/pletter på huden, og giver en uensartet hud.
Hudtilstanden er ikke ualmindelig og kan ramme alle uanset hudtype, alder og køn. Ofte bliver hyperpigmentering benævnt som leverpletter hos ældre personer.

Hvad skyldes hyperpigmentering?

Hyperpigmentering er et resultatet af en overproduktion af melanin.
Når huden udsættes for mere sol, end den kan klare, reagerer den ved at danne mere pigment, for at beskytte sig. Det kan også ses ved ardannelse eks. efter akne ar.
Melasma som viser sig som større plamager beliggende i ansigtet. Ses oftes i forbindelse med graviditet eller brugen af p-piller, som får huden til at reagerer kraftigere end normalt når den påvirkes af solen.

Hvordan fjernes hyperpigmentering?

Hyperpigmentering/ pigmentpletter som ligger i overhuden er nemme at fjerne, hvorimod hvis de ligger i læderhuden er de svære at fjerne.
Den absolutte vigtigste behandling er solfaktor 50 +, for at undgå yderlig produktion af pigment fra solen. Smør gerne din hud flere gange om dagen.
Derudover anbefaler vi en BRIGHTENING™ SERUM, som er en avanceret lysnende formel, der er designet til effektivt at lysne pigmenteringer i huden, samt forebygge forekomsten af hyperpigmentering. Den anvendes om natten efter afrens og under creme.
Om dagen anbefaler vi BRIGHTENING™ COMPLEX som også er et lysnende produkt, der er sammensat specielt, for at reducere forekomsten af alle typer af hyperpigmentering.
BRIGHTENING™ COMPLEX indeholder botanisk udvundne ingredienser, der eksfolierer døde hudceller væk fra hudens yderste lag, imens naturlige fugtgivere og potente antioxidanter optimerer sunde hudceller.
De kraftfulde botaniske syrer reducerer endvidere forekomsten af grov hudstruktur, rynker, forstørrede porer samt urenheder og akne.
Du kan forvente at se et begyndende resultat efter et par måneder. Effektiv behandling af hyperpigmentering tager tid. Men giver et fint og ensartet resultat.
Du kan læse mere om produkterne her på hjemmesiden, hvor vi har en beskrivelse af alle vores produkter.

SkinPen mod hyperpigmentering

Som supplement til ovenstående anbefaler vi behandling med SkinPen.
SkinPen® er den første mikroneedling-enhed i verden, som er godkendt af de amerikanske lægemiddelmyndigheder (FDA), og som er klinisk dokumenteret til at behandle fx ar i ansigtet efter akne, grove porer, og melasma. Det er en sikker og effektiv behandling som mindsker hyperpigmentering og giver en mere ensartet og glat overflade af huden.
Det er den eneste på markedet, der udelukkende anvendes af sundhedsfagligt personale, herunder læger og sygeplejersker.
Allerede efter en behandling kan du se en forskel, vi anbefaler dog 3 behandlinger med en måneds interval for et optimalt resultat.
Ønsker du mere information om SkinPen, kan du læse dette under behandlinger her på hjemmesiden.

Peeling mod hyperpigmentering

Peeling er en yderst effektiv behandling mod hyperpigmentering,  huden får et friskere, glattere og mindre skjoldet udseende. Peeling kan reducerer og fjerne  leverpletter, pigmentskjolder, overfladiske, mørk-farvede ar og uregelmæssigt pigment. Den øgede dannelse af elastiske fibre og kollagen i læderhuden, giver en tydelig reduktion af fine linjer og kreppet hud.

Afhængig af omfanget af din hyperpigmentering, anbefaler vi ofte 3 behandlinger med 4-6 ugers mellemrum. Du kan læse mere om selve behandlingen under "behandlinger".

Har du brug for rådgivning, er du meget velkommen til at kontakte klinikken. Vi har altid gratis forundersøgelse til nye kunder.

Del på Some
Nedadvendte mundvige