Læbebehandling med filler

Uanset hvilken behandling vi laver i klinikken, er målet at få det bedste frem i dig, og skabe den absolut bedste behandling.
For at kunne gøre det, kræver det en god og rutineret behandler, kvalitetsprodukter, foruden en samtale med dig om dine forventninger og de muligheder der er, med udgangspunkt i dig og dine læber.
Når vi behandler læber med filler, kigger vi på symmetri og balance. Er der balance mellem din over- og underlæbe, er der skævheder og hvordan passer læberne til resten af dit ansigt. Og hvad er dine forventninger til resultatet – er det muligt.

Yngre og ældre læber

Der er forskel på læber, ikke bare i form og størrelse. Yngre læber er som regel mere fyldige og læbe omgivelserne er faste.
Ældre læber har ofte mistet noget fylde, omgivelserne er ikke så faste mere, vi falder lidt ind omkring tænderne/gummer og de nedadvendte mundvige bliver tydeligere.
Læberne bliver som oftest mere rynkede at se på, og bruger man læbestift, ser man den kan løbe ud ved rynkerne.

Det endelige resultat

Når vi behandler yngre læber, er det ofte en forventning om at skabe symmetri, og/eller lidt ekstra fylde. Nogen kommer ind og er træt af at overlæben kun er en streg, andre ønsker et løft og tydelig markering af læberne.
Hos ældre læber gælder det som regel om at genskabe det der var - et naturlig resultat, hvor vi giver let fylde i læben igen, fjerner rynkerne omkring munden og løfter mundvigene.
De fleste bliver meget overrasket over, hvor meget læberne betyder for helhedsindtrykket i ansigtet. Til de unge er det ofte et frisk pust, og de ældre får et markant yngre udtryk i ansigtet.

Har du aldrig fået behandling før

Inden behandling med filler, skal du have en lovpligtig forundersøgelse. Det er gratis og uforpligtende for dig. Her gennemgår vi behandlingen, dine forventninger, alle dine spørgsmål.
Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte Klinik Kronborg hvis du har spørgsmål.

Del på Some
Et frisk udseende med Botox