Mine kunder anbefaler...

Vi er utrolig glade og taknemlig for de fine anmeldelser - anbefalinger vi har fået. 

Hvis du er behandlet i Klinik Kronborg, håber vi du vil sætte et par minutter af, til at skrive din anbefaling, enten på Facebook eller på Google. 

Nedenstående er et lille udpluk fra de anbefalinger vi har fået. 

 

 

Kan kun give de varmeste anbefalinger til Klinik Kronborg - du er i trygge hænder fra det øjeblik du træder ind af døren hos Maibritt og går derfra med de smukkeste resultater! Det er bestemt et besøg værd med virkelig god og kyndig vejledning omkring behandlinger. Hvis du vil besøge en professionel, nærværende, ærlig skøn behandler - så går du på ingen måde galt i byen hos Maibritt i Klinik Kronborg! Anbefaler på det varmeste Klinik Kronborg , virkelig dygtig og professionel ❤️ 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️herfra 


Kan stærkt anbefale Kronborg 🤗har fået så flot et resultat 🤗hun er rigtig go til at forklare hvad hun vil gøre ved dig ! Ikke sidste gang jeg kommer der 


Majbritt er ikke bare super professionel, har styr på sine teknikker og øje for det æstetiske - hun er også mega sød og rar at komme hos! 👍🏼🥰 

Jeg giver den største anbefaling og glæder mig allerede til næste gang 💋💉 


Det var en meget positiv oplevelse at besøge Maibritt, Klinik Kronborg. Hun er uden tvivl meget kompetent og erfaren. Jeg følte mig tryg og beroliget i hendes selskab. Fantastisk service at kunne skrive på messenger ved behov. Jeg kan kun anbefale Klinik Kronborg😀 


Bedste behandler, har altid fulgt Majbrit, og hun var den første der lavede mine læber, og siden kun hende. Ønsker du profession bør du vælge Kronborg 👌🏼  

Du får de bedste anbefalinger her fra ☺️ 


For mig er Klinik Kronborg, tryghed og sikkerhed for et godt resultat. Der er god tid og ro og renlighed 🙏🏼 Maibritt er den mest professionelle behandler jeg har mødt, med sikker hånd og perfektionistisk stil laver hun flotte resultater 💜✨ Hun har mange års erfaring, og det er vigtig for mig. Her er man ikke en prøveklud, men i fuldstændig sikre hænder. Der er tillid og respekt for det man ønsker, Maibritt er meget lyttende, og ser individuelt på hvem du er, og med hvilken stil 


Jeg stoler 100% på Maibritt! Hun tager sig god tid, og siger også til, hvis hun ikke synes det er noget man har brug for... 😁👍 

Altid flot og naturligt resultat. 


Kan virkelig med hjertet varmt anbefale klinik Kronborg!♥️ Det er et fantastisk dejligt sted at komme, jeg er altid mere end tilfreds og glad når jeg går derfra 🥰 Maibritt er rigtig dygtig til sit arbejde og super sød og imødekommende. Det bedste sted🙏🏼♥️ 


Er mere end tilfreds hver eneste gang jeg har været hos Maibritt, en dygtig og professionel behandler i de lækreste’lyse lokaler hvor man føler sig enormt velkommen.  

Klinik Kronborg får den største anbefaling fra mig!  

Jeg glæder mig altid til at komme tilbage🥰 


Kan kun give min bedste anbefaling til Klinik Kronborg ❤️ Dejligt sted at komme, og Maibritt er  så dygtig til sit arbejde, går altid glad derfra 🥰 

Dygtig og tillidsfuld behandler! 


Maibritt får en til at føle sig tilpas og forklare alt hvad man skal vide. Jeg var slet ikke i tvivl, om at min læbebehandling skulle ske hos hende. 

Behandlingen forgik i et roligt tempo, hvor man får lov at trække vejret. Indtil videre er jeg tilfreds med resultatet. 


Overvejer du kosmetisk behandling, kan jeg virkelig anbefale Klinik Kronborg. Efter et dejligt info møde med Majbritt Kronborg, vidste jeg det var her jeg ville være tryk ved at blive behandlet, hvilket har holdt 100% stik. 


Rigtig god og professionel rådgivning. Fantastisk service. 


Maibritt har reddet mig efter at have fået filler hos en anden klinik. Jeg er så taknemmelig og glad for den fantastiske behandling, som jeg har fået. 

Det er tydeligt at Maibritt lægger sjæl i klinikken, og hun får én til at føle sig virkelig godt tilpas i hele forløbet. 

Jeg har efter opløsningen af tidligere (forkert lagt) filler hos en anden klink fået ny filler lagt hos Klinik Kronborg og er ovenud lykkelig for resultatet. Tak! 


Professionel og engageret vejledning og behandling! Kan anbefales med største ros!  


Professionel behandling hvor man er i trygge hænder. Klinikken skaber naturlige og smukke resultater - varm anbefaling herfra! 


Yderst professionel behandling, hvor man er i trygge hænder. Jeg er yderst tilfreds med behandlingen, hvor jeg ønskede et naturligt look. Hvilket er ramt spot on. Stor anbefaling herfra. 

 

 

 

Del på Some
Akne og anke ar