Nasolabiale furer


Nasolabiale furer

Fordybningen, altså de nasolabiale furer, som du kan se fra næse til mund, vil med alderen blive dybere og mere markeret.

Når vi bliver ældre svinder vores fedtpoter ind, produktionen af vores kollagene fibre og hyaluronsyre bliver mindre

Det betyder, at tyngden og fylden der tidligere var på kindben og midtkind, langsom falder sammen, bliver tunge og dermed bliver de nasolabiale furer dybere.

Derudover ændrer vores knogler sig, tænder og knogler omkring munden ”skrumper” ind og er ligeledes  med til at skabe et indfald, og dybde i linjerne fra næse til mund .

 

Hvordan behandler man nasolabiale furer?

Behandling af Nasolabiale furer er en kosmetisk behandling som er meget populær.

Når man behandler Nasolabiale furer, er ønsket at genskabe tabt volumen. Vi ønsker et naturligt resultat, der passer til dit ansigt, et resultat der skaber balance og harmoni.

Hos Klinik Kronborg har vi et bredt udvalg af forskellige fillers. Vi udvælger filles  induviduelt og ud fra den enkeltes hudstruktur, for at få det bedste resultat.

Vores fillers, som er ikke permanente fillers, består hovedsagelig af vand og Hyaluronsyre.

Hyalaronsyre er et sukkerstof, der findes naturligt i kroppen. Når fillers injiceres vil det trække væske til, og blive blødt og naturlig som dit eget væv.

Hos Klinik Kronborg er vi meget opmærksomme på, at gøre det så behageligt som muligt for dig, vi lokal bedøver altid området, så vidt som det er muligt.

 

Holdbarhed og vedligehold af behandlingen

Holdbarheden af behandlingen kan variere fra 6 til 12 måneder, den store variation kan skyldes livsstil og hudkvalitet.

For at vedligeholde effekten, anbefaler vi at du kommer 1 til 2 gange om året. Dette kan også variere individuelt.

 

Høj faglighed og kvalitet i alle behandlinger

Hos Klinik Kronborg er vi kendt for vores høje faglighed og æstetik. Du bliver behandlet af kosmetisk sygeplejerske med mange års erfaring, både som behandler men også som underviser.

Vores mål er altid at skabe smukke naturlige resultater. Resultater som er holdbare og som skaber balance.

Forundersøgelse

Er du ikke tidligere behandlet hos Klinik Kronborg, skal du først ind til en gratis forundersøgelse. Dette er lovkrav fra styrelsen for patientsikkerhed.

Forundersøgelsen er uforpligtende, men giver dig mulighed for at få en faglig vurdering og information omkring behandlingen.

Book din forundersøgelse her

 

Nemt og diskret

Det er nemt at komme til Klinik Kronborg. Vi ligger i Middelfart, med kun ca. 15 minutters kørsel til Fredericia, Vejle, Bogense eller kolding.

I tilknytning til klinikken, har vi et stor gratis P plads. Du går direkte fra din bil ind til Klinikken.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål.

Kontakt os

Del på Some
Mine kunder anbefaler...