Ansigtsløft uden kirurgi

Naturlige resultater

Med alderen ændres vores krop og ansigt. Aldersforandringer i ansigtet ses ved manglende fylde, mindre elastisk hud og ofte en tyndere hud.
Ansigtet ændre form, fine linjer og rynker bliver tydeligere. Har man solskadet hud, vil dette forværrer rynker og pigmentering.
De første forandringer ses ofte når man er omkring de 25 til 30 år. Det kan varierer individuelt, afhængig af køn, hudtype og  genetik, samt påvirkninger fra sol, stress, rygning, alkohol og sygdom.

Årsag til aldersforandringer

Vores hudceller deler sig langsommere. Der bliver færre celler i det underliggende bindevæv, færre elastiske fibre og mindre collagen. De synlige tegn på dette, er tab af spændstighed, fylde og en ændret hudstruktur.

Ansigtsskelettet, muskler, ligamenter og fedtdepoterne i ansigtet forandrer sig også med alderen. Resultatet er mindre fylde henover kindbenene, indsunkne tindinger, rander under øjnene og en mindre markeret kæbelinje. Ofte ses mere fylde i den nederste del af ansigtet, f.eks. som "hamsterposer", tyngde og løs hud omring kæbelinjen, samt tydeligere nedadvendte mundvige.

Derudover ses mimiske rynker, der bliver dybere med alderen. Det er naturligvis individuelt hvordan, og hvor meget vi bruger vores mimik.

Ved en stærk mimik ses ofte dybe mimiske rynker i panden, ved bekymringsrynken og ved øjnene.

Effektive og naturlige resultater.

Nedenstående er resultatet af en kombinations behandling. Her ses en tydelig den hudforyngende og hudforbedrende effekt. Resultatet er naturligt, på trods af den store forskel på før og efter.

ansigtsløft uden kirurgi før og efter


Sådan behandles aldersforandringer

Filler, som består af 98% vand og 2% sukkerstof i form af hyaluronsyre, kan genoprette hudens hydrobalance og genskabe mistet volumen. 

Filler kan forbedre hudens opbygning og elasticitet.                                                                  Ved at tilføre volumen til ansigtets naturligt forekommende fedtdepoter og henover kindbenene, skabes et naturligt løft.

Filler kan fylde og udglatte rynker i huden, det kan løfte nedadvendte mundvige og genskabe en glattere og mere jævn hudstruktur.

Har man mimiske rynker, anbefales Botox, til at forebygge yderlig skade på huden. Og udglatte området. Er de mimiske rynker blevet til dybe furer, kan de løftes med filler.

Er huden blevet tør, kreppet og mangler glød, anbefales en skinbooster der fugter huden indefra, og stimulere til øget kollagen.

​​​​​​​​​​​​​​​​​Læs mere om f​i​l​l​erAnti-age behandling  

 • Genskaber volumen.
 • Udglatter rynker.
 • Tilfører fugt og fasthed i huden
 • Udjævner pigmentering
 • Øger kollagen dannelse
 • Reducerer rander under øjnene
 • Giver mere glød og elastisk hud
 • Reducerer nedadvendte mundvige
 • Reducerer dybe nasolabiale furer
 • Mere markeret kæbelinje
 • Forebygger alderstegn

Naturlige resultater

Når vi behandler aldersrelateret forandringer, er målet altid naturlige resultater. Vi ønsker ikke du ser behandlet ud.

Vi sigter efter resultater der er smukke og i balance med ansigtets proportioner. Og i tråd med dine forventninger.

Hos Klinik Kronborg bliver du behandlet af sundhedspersonale med mange års erfaring, derfor kan vi garantere et harmonisk resultat af højeste kvalitet.

Gratis forundersøgelse

Vi tilbyder altid gratis forundersøgelse til nye kunder. Det er din mulighed for at få råd og vejledning, og ikke mindst viden nok om behandlingerne, til at tage stilling til om det er noget for dig.

Book en tid

Del på Some
Bedre resultater - øget holdbarhed